Hitsaaja

Korkealuokkaista hitsaustyötä vaativaankin tarpeeseen

Ammattimaisuus näkyy aina viimeisteltynä työnjälkenä. Hitsaajavirtuoosilta sujuu niin taito- kuin teollisuushitsauskin.  

Jos asiakas on tarvinnut raudanlujaa hitsaustyön ammattilaista, Ville-Pekka Arasmo on ollut paikalla paikasta riippumatta – töitä on tehty mm. Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa ja Etelä-Afrikassa.

Jatkuvasti vaihtuvat työolosuhteet ovat mahdollistaneet laajan osaamisen:

  • Ruostumattomat ja haponkestävät teräkset
  • SMO, Duplex ja Superduplex
  • Kuumalujat teräkset
  • Kattilaputket, Sanicro ja Compound
  • Alumiini

Tammikuussa 2023 alkavat konetekniikan insinööriopinnot sitovat kädet varsinaisen asiakkaille tehtävän hitsaustyön osalta, joten EveryWeld tarjoaa tällä hetkellä lähinnä hitsausalan kehitys- ja konsultointipalveluita koulutustyön ja esiintymisen muodossa. 

Koulutustarjonta Uratarina "Huonosta oppilaasta MM top 10"

"Oman työn lopputulos on hitsaajan paras käyntikortti"

Etelä-Afrikan helteistä kauniiseen Ranskaan: Ville-Pekka Arasmo vie suomalaista hitsaustaitoa maailmalle, ja kannustaa muitakin samaan.  

Jo yrityksen nimi sen kertoo: EveryWeld Oy kuvaa niin varsinaista hitsaustyötä kuin alan koulutusta ja kehittämistäkin. 

Ville-Pekka Arasmo ymmärsi jo opiskeluaikoinaan, että oma työ on hänen käyntikorttinsa. Hän on keskittynyt erityisesti sellaisiin töihin, joita kaikki eivät hallitse: silloin taito sekä pysyy yllä että kehittyy jatkuvasti. Tyytyväisen asiakkaan lisäksi Arasmo pitää alan parhaina puolina visuaalisesti näyttävän työn tekemistä sekä jatkuvaa uuden opettelua. 

Työkeikat, kilpailumenestys ja näkyvyys sosiaalisessa mediassa ovat auttaneet kasvattamaan brändiä osaajana ja vieneet miestä erilaisiin kansainvälisiin kohteisiin. Suomalaista ammattitaitoa arvostetaan maailmalla, ja ammattiylpeyden ja -osaamisen kehittäminen ovatkin Ville-Pekka Arasmolle sydämen asia.

Tutustu referensseihin