Kouluttaja

Räätälöity hitsauskoulutus

Kun tarvitaan päivitystä osaamiseen tai esimerkiksi uusien työntekijöiden koulutus, hitsausalalla ansioitunut EveryWeld Oy:n Ville-Pekka Arasmo tarjoaa ammattitaitoaan yritysten ja ammattiopistojen käyttöön.

Koulutus ja työelämän vaativat tarpeet eivät hitsausalalla usein kohtaa, sillä käytännön taitoja pitäisi konkreettisesti päästä opettelemaan lisää. EveryWeldin ideana on paikata tämä osaamiskuilu tarjoamalla laadukasta koulutusta yrityksenne toiveiden mukaisesti. Kyseessä voi olla esimerkiksi

  • olemassa olevan työvoiman koulutus uusiin tehtäviin
  • työntekijöiden koulutus uusiin hitsausprosesseihin
  • uuden työvoiman koulutus yrityksen tehtäviin.

Koulutuksen sisältö ja kesto räätälöidään tarpeenne mukaan. Painotus koulutuksessa on käsihitsauksessa, ja kielenä on suomi. 

EveryWeld kehittää hitsauksen opetusta ja oppimateriaalia yhteistyössä Savon Ammattiopiston ja Cavitar Oy:n kanssa: Cavitarin hitsauskamera mahdollistaa samanaikaisen koulutuksen tarvittaessa isommallekin ryhmälle tarjoamalla tarkan, yksityiskohtaisen näkymän hitsausprosessiin. Työvaiheisiin voidaan palata myös jälkikäteen tallenteen avulla.

Korkeatasoista ammattitaitoa tunnin täsmäkoulutuksesta pidempiaikaisiin kokonaisuuksiin – kysy lisää!

Varaa koulutus

Intohimona koulutuksen kehittäminen

Loistava kilpailumenestys toimi Ville-Pekka Arasmon ponnahduslautana hitsausalan yrittäjyyteen. Vaikka vuonna 2016 perustetun EveryWeld Oy:n toiminta koostuu nykyään pitkälti tietotaidon opettamisesta muille, oma hitsausmaski ei silti jää pölyttymään pajan perukoille.

Ville-Pekka Arasmon visio on alusta lähtien ollut suomalaisen ammattitaidon ja hitsausalan arvostuksen lisääminen. EveryWeldin tarjoama koulutus toimiikin linkkinä koulun ja työelämän välillä. 

- Koulu antaa hyvät perusvalmiudet, mutta työhön tarvittavia taitoja pitäisi päästä opettelemaan lisää. Se nopeuttaa ja helpottaa työelämässä pärjäämistä ja hyödyttää sekä työnantajaa että -tekijää.

Kilpailumenestys ja työkeikat ulkomailla ovat rautaisen ammattitaidon lisäksi poikineet kattavan, kansainvälisen yhteistyöverkoston. Arasmo ei ole kuitenkaan unohtanut juuriaan: yhteistyö oppilaitosten kanssa on tiivistä, ja jo useampi nuori on saanut kokeilla siipiään kilpailuissa hänen valmennettavanaan. 

Varsinaisessa hitsaajantyössä Arasmolla on koulutus- ja kehitystyön sekä insinööriopintojen menevä tauko. Kokonaan hän ei kuitenkaan aio luopua käsillä tekemisestä, siitä pitää muun muassa oma hitsausstudio huolen: 

- Fyysinen työ ei tule jäämään teoreettisen puolen varjoon – tai päinvastoin. Kun molemmat ovat tasapainossa, minulla on eniten annettavaa alalle. 

Yhteistyössä