EveryWeld Oy

EveryWeld Oy

EveryWeld Oy

EveryWeldin tarina alkaa siitä, kun nuori levyseppähitsaajaksi opiskeleva Ville-Pekka Arasmo innostui Savon Ammattiopistossa ammattitaidon kehittämisestä ja sen mittaamisesta ammattitaitokilpailuissa. Laadukas opetus heti koulun alkuvaiheessa teki huonosta oppilaasta oppimisjanoisen.

Jatkuva kehittymisen polte ajoi nuoren hitsaajan Taitaja2011 Suomen mestariksi, 2012 Pohjoismaiden mestariksi sekä WorldSkills 2013 maailmanmestaruuskilpailuissa TOP10 porukkaan sijalle 9. 

Mahtavat ihmiset ympärillä rikkoivat nuoren miehen omaa pään sisäistä tarinaa siinä määrin, että Ville-Pekka uskalsi alkaa haaveilla oman ammattitaidon myymisestä itse. Ajatus pysyi mielessä vahvana eikä mennyt aikaakaan, kun yritys oli perustettu.

EveryWeld Oy kouluttaa, tarjoaa asiantuntijapalveluita ja keskittyy uudistamaan hitsausalaa.

Nimi EveryWeld viestii tahtotilaa vastata kaikkiin teollisuuden hitsauskohteisiin. Violetti värimaailma kuvastaa viisautta ja luovuutta. Pelkkä oma tekeminen ei enää riitä, vaan visiona on kasvattaa ympärille Suomen paras hitsaajaporukka. Resursseina tähän visioon ovat arvokkaat verkostot työelämässä ja ammattikouluissa sekä avainhenkilöt MM-valmennuksessa.

Ville-Pekka Arasmo
EveryWeld Oy

Takaisin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.