Palautus ja Peruutus

Kaikki ehdot löytyvät Toimitusehdot sivulta.

Palautusoikeus

Verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen 30 päivän palautusoikeuden (tilauksen vastaanottamisesta laskien). Ilmainen palautusoikeus koskee vain Manner-Suomen tilauksia ja edun voi käyttää vain kerran jokaista tilausta kohti. Tuotteet voi palauttaa kätevästi Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksella. Verkkokauppa vastaa palautuskustannuksista, kunhan palautus on tehty ohjeiden mukaisesti.
Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. (Pois lukien kirjeet). Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.
Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Asiakas vastaa mahdollisesta tuotteen arvon alentumisesta. Jos tuotetta on käytetty, tai muutoin asiakkaan toimesta tuote tai tuotteen pakkaus on muuttunut jälleenmyyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta koko sen arvolla. Tuote on palautettava alkuperäisessä tuotepakkauksessaan kaikkine osineen.
Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Alkuperäiset toimituskulut hyvitetään takaisin edullisimman toimitusvaihtoehtomme mukaan, eli hyvitämme edullisimman toimitusvaihtoehtomme ja valitun toimitustavan erotus. Jos tilaaja palauttaa osan tilauksesta, toimituskuluja ei hyvitetä.
Mikäli tilauksen mukana on toimitettu kaupanpäällinen, kampanjatuote tai muu etu kaupanpäällisenä, on tämä myös palautettava tuotteiden yhteydessä. Jos osa tilauksesta palautetaan, sovellamme kyseisen kampanjan ehdot
Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme palautuksen postikulut.

Rajoitukset palautusoikeudessa:

Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu.
Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.
Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden ja tuotepakkausten ympärille tulee laittaa pehmustetta.
Verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.
Verkkokauppa pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään käsittely- ja postituskulut.

Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä TÄSTÄ tai alla olevalla lomakkeella.

Verkkolomake